Free Music Video Download

Free Download & Streaming Mp3 Gratis Terbaru

NELLA KHARISMA FEAT. SODIQ - AKU CAH KERJO [OFFICIAL]

By

Nella Kharisma feat. Sodiq - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]

Title: Nella Kharisma feat. Sodiq - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
Size: 6.65 MB
Duration: 06:39
Views: 2589503
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: MEGA RECORD
Source: https://www.youtube.com/watch?v=JMFfEv-zxbo

LIRIK LAGU NELLA KHARISMA FEAT. SODIQ - AKU CAH KERJO [OFFICIAL]

Aku Cah Kerjo
Nella Kharisma feat sodiq
UploadRiefkyAE
=============

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggonku leh ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki
Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra kekes cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro
Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo
Kowe rasah sok mutusi
Aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku
ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku
Nganti ora duwe wektu
Wektu kanggo ngancani
Ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki
Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Snajan abot kanggomu
nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kalengan
nyanding wedokan liyan
Dek lungaku ra kekes cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo
Ojo keloro-loro lungaku ra kekes cidro
Opo maneh ngati mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah
ono ning njero dodo
Raono tresno liyo mergo aku tansah setyo
Kudu percoyo tresnaku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati raono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan
tekane sak lawase
Dek lungaku ra kekes cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi
Aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki
Anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
Kadang sinyal angel marai dadi pnghalang
Neng yo kudu sabar ora usah nggo nesunan
Mergo tresno kui mestine akeh pacoban
Sing tak jaluk koe ojo nganti ilang roso
Snajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Koe kudu ngrti yen aku iki cahkerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu
Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jaluk kowe tetep setyo
Ojo nganti kegodho wanito liyo

Sabaro, aku yo mung cah kerjo

=========
Terima Kasih
=========

FAST DOWNLOAD

Tags: official video, lagu lagu nella kharisma, terbaru, music, nella kharisma 2017, lagu nella kharisma, tergalau, yes, terpopuler, indonesia, 2017, lagu, nella kharisma full, nella kharisma terbaru, lyric, musicyes

Random Musik

al that matters - claude kelly ft. ryan tedder and alexander burke (+download link)
siti badriah suamiku kawin lagi karaoke kualitas jernih
Karna Su Sayang - ( Cover by Dodo Zakaria )
Samay Ki Dhara l Shatrughan Sinha, Vinod Mehra, Shabana Azmi l 1986
LIA ANDREA 2017 | BLI NYANGKA DIWAYU
Best Of EDM 2018 Rewind Mix - 50 Tracks in 14 Minutes
BIGGEST TRAIN DROP EVER & GOING TO SPACE?!?! - Tracks- The Train Set Game Gameplay- Stunts & Crashes
Wik Wik Wik 不不不AKU TAKUT PUPUT TFISIA FEAT MUTIK NIDA LIVE CURUG SEWU KENDAL
190 RATED DRAFT! MME PRIME ICON MOMENTS KARTU! | FIFA 19 CZ
諻拗 (BTS) : joged jaran Goyang

Latest Download

FTV TERBARU 2018 ~ Salshabilla Adriani ~ Keluarga Kompor Meleduk
180203 木渥儠 欠潺渥 (諤)
Koplo Panturaan Bareng Lesti Diiringi Sule Bermain Gendang
整VS萸芥∼扎航甈箏葦憯怒∼扎胯押∼殷整萸芥
Orgonite - Hamsa XAMCA 蛂
As Melhores M繳sicas Gospel Sentir Deus Em 2019 - musica gospel
Nightblue3游氬*NB3靘鈭* 憭脫啣箄 瑕拿MAX嚗憭混S瑕井摮 (銝剜摮撟) -LoL 梢舐
J. Cole "Album Of The Year (Freestyle)" (WSHH Exclusive - Official Music Video)
堮 堥堶堭 - 堧媯 ( 堶媯堭塈 ) 2018
TOP 10 Dura Challenge Compilation Daddy Yankee #DuraChallenge
[MV] JANG DEOK CHEOL(伙麮) _ Lateness(鴔穈)
迡 赲郋迡邽 郇訄 郱迮邾郅! 郋郋迮赲訄 郈迮郈郋迡郋訇郇郋迣郋 訄赲迮郇邽 虴迮郇邽迣郋赲郕郋迣郋 郋 訇迡迮邾
If You See This In a Public Bathroom, Call the Police Immediately!
Jihan Audy full ALBUM Terbaru
DJ REMIX GOYANG TOBELO PALING NIKMAT TIADA DUANYA DONG | ENAK BUAT GOYANG DIMANA SAJA TERBARU 2018
HTID 31 - DJ Squad-E & MC Storm
Nirwana Band - Sudah cukup sudah (Lirik)
Anna uhibbuka fillah
Best Makeup Transformations 2018 | New Makeup Tutorials Compilation
Lukas Graham - Love Someone [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

Latest Searches

J Cole Album Of The Year Freestyle Wshh Exclusive Official Music Video
Dj Viral Tik Tok 2018 Paling Enak Sedunia
Tipe X Full Album Dangdut Version
I Will Be Here Alden Richards Official Music Video
Electronic
Dont Let Me Down The Chainsmokers Ft Daya Remix Roblox Audio Vizualizer
蛂 蛂蚺蚳
Lagu Sedih Ambon Terbaru Orang Ketiga Perselingkuhan Video Klip Terbaru 2017
Koneg Liquid Feat Via Vallen Sunset Di Tanah Anarki Liquid Cafe Live Performance
Main To Ummati Hoon Danish Dawar Best Naat Original By Junaid Jamshed
Hip Hop
How To Root Android Marshmallow Nouget 1000 Working With Full Proof
鄏兒忖 鄏 鄏 鄏眇成 鄏 鄏 鄏 鄏 鄏 鄏 鄏冢朱 鄏 Mimi Chakraborty Subhasree Ganguly
Common Still Loves Kanye West Says Country Has Way Bigger Problems Tmz
Lagu Bugis Terbaru Masolang Atikku
Top 10 Indo Western Dresses For Ladies 2018
How To Make Led Strip Brightness Controller Led Strip Dimmer
How To Make Free Magnetic Energy Using Dc Motor Power Electronic Projects For Engineering Students
Hardcore
Top 50 Best New Country Songs Best Country Songs Of 2018 Country Music 2018